Posts

Posts uit januari, 2020 tonen

Mijn ligfietsgeschiedenis

Afbeelding
Ik heb mijn Strada 58 Velomobiel gekocht op 12 juli 2019. Hij had al enige malen op Marktplaats gestaan en inmiddels was de prijs zover gedaald dat ik het kopen niet meer kon weerstaan. Van het thuisfront moest ik eigenlijk wachten tot mijn pensionering (2 mei 2020) maar “kreeg de toestemming” als ik mijn tweewieler zou verkopen. Via Marktplaats was hij binnen de kortste keren verkocht naar Hongarije... Ik rijd ook nog met een open trike:

De eerste echte tocht van 2020

Afbeelding
Maandag 6 januari het eerste echte tochtje van dit jaar: Een rit van 60 km richting het westen. De wind was in de loop van de dag minder gedraaid dan voorspeld. Ik had hem dus voornamelijk “halve winds”. Gelukkig gaan mijn benen inmiddels al weer meer dan 50 km mee. Als de lente aanbreekt, moet de 100 weer goed haalbaar zijn. 

Het jaar van mijn pensioen

Afbeelding
2020 is het jaar van mijn pensioen. Niet dat ik mijn werk (en dan vooral de collega’s) niet zal gaan missen, ik zal in ieder geval meer tijd krijgen om te gaan fietsen en het gestelde doel van 10.000 km gaan halen. Daarom start ik dit blog om in geschrift en foto mijn “avonturen” weer te geven.